14 Nov 2011

Street of Uptown - ACAB

*Pergi bawah post ni, dan tekan play dulu bagi dia buffering, baru baca post ni*

Slumb3r fan ACAB sewaktu depa dok jadi skinhead. Tapi sekarang depa dah dok tuka indie. Lagu depa best. Suara vocalist unik.

Bukan itu sahaja, bahkan lagu depa senang je nak main.

Slumb3r dapat tab dia dari sini. Tapi peringatan ye, format guitar pro. Korang kena install guitar pro unk main lagu ni guna tab yg Slumb3r beri link tu.

Just click SINI untuk dapat tab tu. Boleh layan la

Dah citer pasal tab, kita citer pasal lirik. Lirik dia simple je. seperti dibawak

ACAB- Street of Uptown



Drank in a pub on a Saturday night
Me and the boys were feelin` alright
Then we walked the streets feelin` loads of pride
Proud with our roots and our way of lives...




Stood some geezers tried to steal the night  
Stared at us, tried to pick a fight  
Me and the boys were waiting for the start
As we prepared for an aggro, oh! what a night....


That`s the story of how our lives go
We have been treated like a bunch of snucked up fools
Scorned by many, understood by few  
There`s not much things left for us to do
 
Don`t wanna go back to dark days of mine  
Where i`ve gone too far, i could`ve killed someone
But i don`t wanna sit down behaving like a cunt  
While watching my mates doing the best they can

In the streets of uptown
Streets of uptown
It is our ups and our downs.....
And it goes around and around....

In the streets of uptown
Streets of uptown
It is our laugh and our tears
And it will last for years......

Copied from MetroLyrics.com.
 
Okay. Setel bab lirik, ni la hasilnya. 
 
video
 
Slumb3r tahu, suara Slumb3r tak sedap. Susah beb nak nyanyi sambil main gitar. Sape-sape bleh wat tu gempak beb.

Ni lead, kalau rhythm Slumb3r rasa boleh lagi nyanyi.
I need to work hard on this more.

PS: pada masa  ini aku sedang berjimba di Ipoh bersama kawan2 aku. Post ni dah di jadualkan.

No comments:

Post a Comment