25 Oct 2011

Sibukkan diri

Salam...

Slumb3r boring semenjak cuti ni. Dah berapa lama khatam game Civilazation V tu.

Oleh sebab takda kerja, maka Slumb3r pon editlah gambar2 untuk letak kat photoblog. Korang boleh la usha kat link Slumb3r Studio ni.

Slumb3r bercadang untuk tidak bekerja selama cuti 4 bulan ini dan mahu membesarkan perut dengan sekadar buat benda2 seperti update blog, edit gamba dan share, buat paperwork business plan dan berangan untuk kaya. Mega tak plan Slumb3r?..... HAHAHAHAHA!... Aku tahu la aku DIVAVAVAVA!

Oh, by the way Slumb3r rasa nak buat header Blog baru la. Header Blog based on event kat kalendar seperti Depavali, Hari Raya Haji, Aidilfitri, Christmas, New year, Bthday Slumb3r, Miss A dan anniversary kami. Mega tak plan Slumb3r?.... MEGA MEGA MEGA!

Dah la, sebenarnya cuma nak ngaborkan photoblog dah update je.

TATA! 

4 comments:

  1. pergh da plan da xnak keje??lupe plak slumber kan diva! :P

    ReplyDelete
  2. I follow...tent teng teng teng *Digi

    ReplyDelete
  3. anies: woi, nk koje... tapi sape yg nk mengaji aku yg demand ni?...
    Soba: ko pon tanak koje la ni eh??

    ReplyDelete