6 Sep 2011

It's in my blood!~

Salam Hari Selasa Semua!

Slumb3r dah mula nak mati sebab kepenatan. Event kat Melaka unk projek paper Slumb3r dah mula. Lepas bulan 9 ni dah clear kepala otak just tinggal MUET jer sangkot kat Melaka.
This post cuma nak sentuh sikit lagi pasal event TOUCH 2011 ni. Tadi tengah hari ade final meeting unk event ni. Semalam Slumb3r g tolong uruskan unk Malaysian Book Of Records (MBOR). Buat pengetahuan semua kami berusaha untuk memecahkan rekod Malaysia untuk kolaj foto terpanjang dalam Malaysia. Total gambar yang ade 30, 000 ++. Konpem kitorang dapat pecahkan!

-*****************
By the way, Slumb3r baru lepas cuti raya kat Johor.

Client dah desak2 nak gambar. Slumb3r tengah usaha ye Leha~~ Mintak ampun ya amat!!
Hardisk dapat news dalam kamis atau jumaat ni. Tak tau macam mane lg nak buat. Gambar yg ade ni masih dalam proses editing. Slumb3r kalau boleh nak bagi gambar yg Slumb3r tangkap sendiri dan bukan gambar orang lain.

This is passion~ Tapi korang nak cepat. Tengok la macam mana nak buat.
*****************

Haha~...

Teringat cerita masa raya. Rumah bapak Slumb3r penuh dengan sedara mara la macam biasa. Kakak Slumb3r balik. Slumb3r suka bergaul dengan anak sedara dan cucu-cucu (YES! cucu! They called me Atok Apai!)

Cucu kakak Slumb3r la. So, diorang kena panggil Slumb3r atok la kan sebab nenek diorang kakak Slumb3r.

Maka terbitlah 1 perbualan selepas tengok 2 orang anak dare ni dok depan lappy lame giler babi!. Kalau main game takpe la gak dengar dme gelak2. Sekali rupenye diorang ade blog. Tu pun dengar dari cucu sulung Slumb3r, Daniel.

Daniel: Tok Pai taw tak Lisa punyer blog?
Slumb3r: Tak la pulak. Dier ade blog ke?
Daniel: Ade je. Kalau Tok Pai terer, carik la blog diorang. Diorang senyap2 je blogging.
Slumb3r: Yer ke? Bagus la. Lepas ni pandai la aku carik blog diorang.

And guess what?! DAH JUMPA!!

Dengan menggunakan teknik research yg sama digunakan untuk menyelidik blog budak prempuan hilang dara masa umo 14 tahun (Dier dah insaf. Jangan hina. Dah berapa puluh kali dier tuka nama blog, tetapku jumpa) maka Slumb3r pun terjumpa blog Lisa dan Bebi Ja.

Blog Lisa

Blog Bebi ja


Last word from me~

*Korang share sudah dengan cakpai/ tokpai, Bukan aku nak nganjing, tapi saje nak tahu berita korang sebab kiter ni jarang2 jumpe ye dok?~! Tak payah nak nyorok sangat la~~*

No comments:

Post a Comment