6 Aug 2011

Permohonan Biasiswa JPA dah open!!

Ah-ha!

Berita yang ditunggu-tunggu oleh segelintir pelajar cemerlang dah tiba. Permohonan untuk biasiswa JPA dah kembali!

Kali ni korang boleh g ke link JPA ni untuk tengojk syarat kelayakkan sebelum memohon. Tak rugi pape. Tengok sudah.

Slumb3r mohon la juga untuk degree karang. Dapat info ni pun dari blog fakulti Slumb3r, KOMED. Depa sebok dok post kat wall pasal ni. Tapi ada beberapa masalah yang timbul sedikit.

Slumb3r cek syarat kelayakkan semalam dan dapati ini untuk sesi tajaan 2011/2012. Slumb3r punya degree masuk 2012 dan tahun 2011 ni takda kena mengena. Tambahan pula antara syarat permohonan ialah dah dapat surat tawaran kemasukan. Apekah?!

So, pagi tadi KOMED post kat FB dan kabor yang part 6 sekarang boleh mohon unk degree kang. Pasal surat tawaran tu, takda hal. Benda ni dah dikonfemkan oleh koordinator Slumb3r, En. Shahril Anuar Abdul Ghalim merangkap pensyarah unk subjek BRO 321 aka. audio video production.

So, kepada sesiapa yang nak mohon dah boleh mohon.

Semoga berjaya!

2 comments:

  1. kena la dpt good result dulu... baru leh kata..

    ReplyDelete