26 Jun 2011

Gambar Kenduri Cukur Jambul Nur Damia #4

masuk ni dah minggu ke-4 Slumb3r post pasal kenduri ni. Bagi korang semua tak boring dan Slumb3r ada gak benda nak post tiap2 minggu. Kan best macam ni. hahaha.

Well... This week I'm featuring my Mom, Puan Hajah Salamah Hasan. 
Puan Hajah Salamah Hasan

 Gambar di bawah ini adalah makcik Slumb3r. Diorang ini antara The Elders dalam family Haji Hasan. Sekarang tinggal 4 orang kalau tak silap. Macam dalam citer Naruto. haha. We are one large nuclear family.
    
Puan Hajah Hanipah @Fatimah Hasan
Konoha Elders


 Okay, next post Slumb3r nak story pasal 2 orang budak nakal yang sangat aktif dan hampir menjahanamkan DSLR Slumb3r. Nasib baik Slumb3r ni boley tahan dengan anak2 buah ni. Almaklum la, sejak2 lahir dah jadi uncle. haha.

2 comments:

  1. haha... biasak la... keturunan aku semua comel..

    ReplyDelete