7 Sep 2012

Design Cover Photo FB baru!

Design design design

Okay...

Sejak post pasal facebook timeline dulu, Slumb3r ada terima request untuk buat Miss A punya timeline. Request tapi tak bagi gambar sume. Apa yang dia bagi cuma DP. Boleh laaa.

Dia nak design berbentuk emo. Slumb3r dah biasa emo-emo. Ada la bekas-bekas design yang lepas-lepas boleh guna balik. Cuma font saje takda, jadi download la font emo kat fontspace.com ni. Banyak font yang menarik lagi boleh cari kat situ.

Konsep dah tahu, sekarang tinggal mashup je semua, godek-godek sikit maka jadilah ni:


Okay le tu. Slumb3r malas nak tweak lg. Dia pun puas hati. Slumb3r lagi suka sebab dapat letak Slumb3rStudio punya tagline.

Kalau lepas ni sesiapa nak design cover photo FB, cuma bagi kat email Slumb3r kat Slumbercorp@gmail.com. Slumb3r cuma perlukan:

Profile Picture
Cover Photo

Kalau takda cover photo takpe, bagi konsep, Slumb3r googlekan je design yg abstrak. Macam Miss A neh.

Okay. THA THA!

2 comments:

  1. Quality articles or reviews is the key to attract
    the viewers to visit the web page, that's what this web site is providing.
    Take a look at my website Fez

    ReplyDelete
  2. Quality articles or reviews is the key to attract
    the viewers to visit the web page, that's what this web site is providing.
    my page :: Fez

    ReplyDelete